Kingsroad 101, 's-Hertogenbosch (WINNAAR GYPROC TROPHY 2015)

In 2010 staat het somber ogende pand waar de PNEM jarenlang gehuisvest was al enkele jaren leeg. Het gebouw aan de Koningsweg 101 ligt op een markante plek in ’s-Hertogenbosch aan het Willemsplein.
Brand Loyalty ziet de enorme potentie van dit gebouw en besluit het gebouw te kopen om er de volgend stap te zetten als marktleider van loyaliteitsprogramma’s. Een stap die geinspireerd is op de digitaal levende, beslissende consument. In het nieuwe pand staat kennisdeling en vooruitdenken in loyaliteitsdenken centraal. Door de vraag van steeds voortdurende verrijking van de foodretail kennis onder alle medewerkers van Brand Loyalty, is er in het nieuwe pand het Loyalty Expertise Centrum ontwikkeld. Eind 2013 nemen alle medewerkers van Brand Loyalty daar hun intrek en zal het Loyalty Expertise Centrum het kennismiddelpunt zijn van loyaliteit, binnen Nederland.
De nieuwe huisvesting moet passen bij de cultuur en de dynamiek van Brand Loyalty. Met als fundament Flexibel, Betrouwbaar, Gepassioneerd en Authentiek. Door het transparante uiterlijk en de open uitstraling doet Brand Loyalty er alles aan om haar eigen medewerkers een omgeving te bieden waarin zij kunnen floreren en excelleren.

Naast de Landmark functie moet het nieuwe gebouw ook goed presteren op het gebied van duurzaamheid volgens de laatste certificering op het gebied van duurzaamheid. en daarnaast voldoende flexibiliteit in zich bergen om de turbulente toekomst van Brand Loyalty te kunnen blijven huisvesten.

Een ambitie die flink in contrast staat met het huidige gebouw. En een flinke uitdaging voor het ontwerpteam, onder leiding van de architect omdat deze “Total Make Over” haaks staat op de bedoelingen die de stad heeft met dit gebouw op deze plek.

Opdrachtgever: C.V. Kingsroad
Architect: Van Aken Architecten (verbouwing) / Architectuurbureau Voss (interieur)
Oppervlakte: 14.000 m2
Opleverdatum: 2013

Opdracht:
Realisatie van nieuw kantoorpand Brand Loyalty. De opdracht bevat renovatie van het oude PNEM gebouw incl. nieuwbouw.
De werkzaamheden bestonden uit het leveren en aanbrengen van:
- Metalstud wanden
- Glazen systeemwanden
- Fineer- deuren en kozijnen
- Timmerwerk
- (systeems)Plafonds
- Centrale wenteltrap omkleden

Cookievoorkeuren